Jajka przepiórcze z kawiorem
Składniki
- jajka przepiórcze - 12 szt
- kawior - 30g
- serek śmietankowy - 50g
Przygotowanie
- Jajka przepiórcze gotować koło 3 min. i ostudzić.
- Jajka przekroić na połówki.
- Na pokrojone połówki jajek położyć najpierw odrobinę serka śmietankowego, następnie kawior. Całośc nabić na wykałaczki i ułożyc na telerzu.
- Jajka przepiórcze gotować koło 3 min. i ostudzić.
- Jajka przekroić na połówki.
- Na pokrojone połówki jajek położyć najpierw odrobinę serka śmietankowego, następnie kawior. Całośc nabić na wykałaczki i ułożyc na telerzu.
Dodaj do jadłospisu

Kraj: Inne
Rodzaj dania: przystawka
Liczba odwiedzin: 154408
Zapamiętało na koncie: 0 osób
Artykuły z przepisem: 0
Twój komentarz
Podobne dania Najlepiej podawać zInne dania tej kuchni
Brak przepisu